JM / MU 2016

JM / MU 2016 er av og Susvim vann samanlagt. Susvim var til meistarastevnu í Klaksvík í vikuskiftinum, og ikki kann sigast annað enn at tað gekk ótrúliga gott. Okur vunnu og komu suður aftur við 71 gull, 47 silvur og 41 bronsu heiðursmerkum. Tað er samanlagt fyri bæði JM og MU, so tað er bara gleðiligt, at okur hava so breiðan hóp, ið kann gera seg galdandi i øllum aldrum. Í heiðursmerkjabýtinum sæst, at okur eisini vinna nógv heiðursmerki við liðsvimjingunum, so tað merkir, at ØLL gera ein mun og eru við til at vinna fyri SUSVIM. Fantastiskt Gull   Silvur  Bronsu Sára R. Nysted                                                      14        2 Alisa Vestergård                                                   14         1 Róland Toftum                                                     12         1 Rói Bech                                                                  6         3         4 Hugin Næs Lave                                                     4        8         2 Andreas Debes                                                        4                    1 Bjarti Ludvig                                                           3        1 Rúni Dahl                                                                 1        8          5 Tóti Christiansen                                                    1         4         2 Petra A. Nielsen                                                       1        2         5 Bartal Debes                                                             1                    2 Lilja D. Jacobsen                                                               8         2 Sólrun Kjærbo                                                                    3         4 Húni Vestergård                                                                2          2 Brynhild Johannessen                                                      1          2 Rani Jacobsen                                                                                4 Elin Christiansen                                                                           1 Hans Jón Debes Bech                                                                   1 Símun Debes                                                                                   1 Birgit Thomsen                                                                               1 Liðkappingar                                                          10         3         2      

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *